2012. február 1., szerda

WD 400Gb IDE (PATA) 100% TESZTELT HIBÁTLAN 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 8 005 Ft .


Kivételes lehetőség !!!!! !!
Az aukció tárgya a fent írt HDD: IDE (PATA) csatlakozófelülettel !!
WD4000AAJB , 2009. DEC. 15. -i gyártású
WD Caviar  SE 400Gb -os vinyó, természetesen (mint minden általam meghirdetésre kerülő termék) frissen tesztelt, 100% hibamentes (lásd teszt-képek) teljes felületellenőrzést is végrehajtottam (lásd kép szintén) 100% állapot és élettartam, mindössze 130 napot ment, és 346-szor volt elindítva. Másodgépben volt, klimatizált helyiségben. A vinyó kifejezetten halk. HD Sentinel: 100% állapot és 100% kondíció
Garanciát cserét nem tudok vállalni semmire sem, így erre sem, de azért lesd meg eddigi értékeléseim... nem lesz vele gond. Most kivételes áron hozzájuthatsz, és le lesz a gond a kapacitásról... Licitálásodhoz sok sikert!
Csak ajánlottan postázom, személyes átvételre nincs mód !!!
Postadíj ajánlottan 915 Ft, gondosan becsomagolom természetesen.
Nézd meg egyéb termékeimet is, megéri : )
 
 
 
FONTOS INFORMÁCIÓ!
 Kérem, csak akkor licitáljon, ha az itt írtakkal ellentétben 100%-ban egyetért! Amennyiben bármi kérdése van, kérem, a licit megtétele előtt tegye fel, minden kérdésre válaszolok! Köszönöm!
1. Általános információk:
- minden eladó termék saját tulajdonom, és a lehető leggondosabban írtam le minden tulajdonságát. Eddigi, tényleges vásárlóim 100%-ban elégedettek voltak az ügyintézéssel és az eladott árukkal.  Ha csak külön nincs jelezve, vagy nem állapodunk meg előre másban az alábbiak az irányadók:
- telefonon nem vagyok elérhető, kérem, üzenetváltás / e-mail használatával kommunikáljunk
- használt termékek, garancia nélkül.  csere, visszaküldés stb. nem lehetséges.
- mivel rendkívül kevés szabadidővel rendelkezem, így általában postán küldök el minden eladott terméket, természetesen mindenféle csomagolási stb. költség nélkül (a postakölstég a vevőt terheli, és a küldemények "elkallódása" miatt csakis ajánlánlott küldeményként) kivéve, ha nagy értékű, vagy speciális termékről van szó, illetve, ha nem másban állapodtunk meg. lehetséges adásvételi helyek: Bp. Kelenföld vasútállomás (korlátozottan, este/reggel), vagy Bp. XI. ker. Bertalan Lajos utcai 47/49 villamosmegálló (napközben). Azonban ez egyeztetést igényel, nem lehetséges bármely nap.
- vásárlás esetén, közvetlen a vásárlás után fog kapni egy rendszer üzenetet, egy vásárlási értesítőt. kérem, győződjön meg, hogy e-mail rendszere nem tekinti ezt "spam"-nek. Ha nem kapná meg, kérem, emailben vegye fel velem a kapcsolatot, mivel ez tartalmazza a fizetési információkat.
- a vásárlót kérem, hogy az árverés / vásárlást követően legkésőbb 5 naptári nappal vegye fel velem a kapcsolatot emailben / utalja át az automatikus értesítőben szereplő számlaszámra a megfelelő összeget. Amennyiben ez után,  e-mail megkeresésemre 5 naptári napon belül nem jelentkezik, negatív minősítéssel, és kizárással vagyok kénytelen ezt honorálni, valamint a terméket újra meghirdetem.
 
 


Jelenlegi ára: 8 005 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 18:31
. WD 400Gb IDE (PATA) 100% TESZTELT HIBÁTLAN 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 8 005 Ft

Fontos